©2013 website and hosting by T-net

Viete, že máte nárok na vrátenie úrokov a poplatkov, ktoré ste zaplatili za používanie kreditnej karty „Žolík“, „Triangel“, „Quatro“, „T-mobile“ alebo „COOP Jednota“?

Pán z okresu Rimavská Sobota používal od roku 2005 až do roku 2016 kreditnú kartu „Žolík“ a hoci už banke zaplatil tisíce eur navyše, banka od neho neustále žiadala ďalšie úroky a poplatky. Pán si nechal svoju zmluvu (žiadosť o vydanie pôžičkovej karty „Žolík“) u nás bezplatne skontrolovať. Zistilo sa, že zmluvný formulár odporuje zákonu. S pomocou našej spolupracujúcej advokátskej kancelárie vrátila banka pánovi v septembri 2017 viac ako 5.000 eur.

Podobných šťastných príbehov je viac, tu je niekoľko z tých najčerstvejších: panej z okresu Prievidza banka v októbri 2017 vrátila viac ako 700 eur (karta „COOP Jednota“), panej z okresu Rimavská Sobota v septembri 2017 banka vrátila viac ako 5.500 eur (karta „Triangel“), pánovi z okresu Žiar nad Hronom banka v júni 2017 vrátila viac ako 2.700 eur (karta „Triangel“ a „Quatro“), panej z okresu Lučenec banka vrátila v apríli 2017 viac ako 1.800 eur (karta „Triangel“) ...... možno aj váš príbeh s kreditnou kartou môže mať nakoniec šťastný koniec .

Ak používate kreditnú kartu a ani neviete ako sú vám účtované úroky a poplatky, môžete si nechať u nás bezplatne skontrolovať vaše zmluvy a súvisiace dokumenty.